Audi Q7 3.0 TDI Quattro

Vi hämtar nya Audi Q7 3.0 TDI Quattro. Det första som slår oss är att vi sitter högt och bekvämt. Vi känner snabbt när vi satt oss och kör iväg att det finns bältes-sträckare som hjälper passagerarna att dra åt bältet så att det inte är löst. Det är stora och bra dörrar så det går att sitta i baksätet och byta skor när vi åker ut till golfbanan för att testa bilen på en tur. Det är mycket bekvämt att sänka bilen bak vid ut och i lastning av bla. golfutrustningen.
Audi Q7

Bilen är också utrustad med Android auto och iPhones motsvaronstighet, dock får vi inte det att fungera varken med två Android telefoner eller iPhone konstigt nog.
Audi Q7

Luftfjädringssystemet är mycket trevligt och lätt att ställa in. Speciellet när vi åker på lite sämre guppigare vägar. Interiören känns lyxig och snygg.
Audi Q7

Audi Q7 har mycket bra vändradie tackvare att de bakre däcken vrids några grader också vid lägre hastigheter, lite liknande system som för bussar. Bilen är mycket tyst och vi hör knappt motorn. Det är en väldigt trevlig skärm som Audi kallar cockpit, där vi bla. kan få upp navigatorn.
Audi Q7

Är ni ute efter en bra familjebil, då ska ni absolut välja en Audi Q7. Det finns många säkerhetsfinesser i bilen bla. döda vinkeln-varnare som binkar till i backspegeln.
Audi Q7

Snygg belysning när vi öppnar bakdörren står det Quattro och framdörren Audiringarna
Audi Q7Audi Q7

Vi får stor hjälp av varningssystemen både fram, bak och på sidorna när vi ska parkera.
Audi Q7

Vi lyckas få en bra förbrukning med den stora bilen.
Audi Q7

Audi har fått till den inre belysningen väldigt bra som syns när mörkret börjar falla.
Audi Q7

Här ser ni skillnaden i design mellan den äldre modellen och den nya:
Audi Q7Audi Q7

Vi hittade en Audi Q5 som vi kunde jämföra storleken på mot Audi Q7 vid parkeringen på Kungliga Tennishallen. Här har vi också sänkt ner Q7an i lägsta läget.
Audi Q7Audi Q7

Audi har gjort en ny sport-modell till Audi Q7 som heter SQ7 som kommer till Sverige till hösten. Apropå sport så är Audi väldigt långt framme i DTM-tävlingar där deras bilar placerar sig långt upp på topplistorna. Det skulle vara intressant att se en SQ7 svänga runt på racingbanorna. Ett annat företag som jobbar inom sport är Betway SE där går det att följa resultaten från

Comments

comments