Audi R8 / RS6 / RS4 Experience Sturup Raceway

Audi har under ett antal år nu etablerat Audi Driving Experience. Ett turnerande event vars syfte är att visa upp och lära ut om de sensate modellerna och tekniken som Audi har att erbjuda. Det är endast ett fåtal utvalda kunder, återförsäljare och underleverantörer som får en exklusiv chans att testa de senaste bilarna som Audi har i produktion.

Vi har klippt ihop en film under dagen med nya Audi RS6 C7, Audi R8 V10 plus, R8 GT och nya RS4.

Själva eventet är en imponerande syn och uppvisning i tysk perfektion. Den som någon gång fått chansen att uppleva Audi Driving Experience på plats vet vad vi talar om. Bara att se dessa bilar uppställda efter måttband (tysk perfektion igen) är en sjuk syn som få ens får uppleva. Personalen som tar emot oss är i världsklass både servicemässigt och professionellt. Maten är av den högre skolan och hela arrangemanget känns väldigt exklusivt och påkostat. Eller vad sägs om race-instruktörer i världsklass, Frank Schmickler, Harald Büttner och Jochi Kleint, som guider på bana med fri tillgång till ett 40-tal direktimporterade och helt ny RS6:or RS4:or och R8 GT/V10.

Nya Audi RS6 och Audi RS4 tyskt uppställda
Audi R8 / RS Experience

Årets upplaga av Driving Experience är om inte annat än mer spektakulärt än vanligt. År 2012/13 har nämligen varit lite av ett drömår för den som tycker om Audis R och RS modeller. Audi lanserade i Detroit sin nya RS6a och RS4a samt nya Audi R8 plus med hela 542 hk finns nu på plats. Vi fick chansen att testa och slita däck på dem alla i sin rätta miljö på Sturup Raceway. Här visar vi lite av vad vi fick uppleva dessa två dagar. Stort tack till Audi för en fantastisk upplevelse och ett väl genomfört event.

Vilken brutalt bil audi har byggt, nya Audi RS6 är som en käftsmäll
Audi R8 / RS Experience

Audi RS4
Audi RS4

Vi fick se nya Audi A3 Sedan fint uppställd
Audi A3 Sedan

och nya Audi RS5 Cab!
Audi RS5 Cab

Det fanns till och med en ambulans på plats vid Sturup Raceway.
Audi R8 / RS ExperienceAudi R8 / RS Experience

Comments

comments