Accelerate Night

Tack för en trevlig kväll på Audi Forum. Här hittar ni bilderna från eventet:

Gear up your business with Audibloggen & Startup Grind

Torsdagen den 10:e april samlar vi 100 entreprenörer och bilintresserade på Audi Forum vid Norrmalmstorg för en kväll på temat: Accelerate. Vi har också bjudit in några väldigt intressanta gäster som alla vet mycket om att köra fort, ibland för fort, och hur man snabbt tar sig fram – både på vägen och i affärslivet. Vill du ta dig fram fort så är det här en kväll du inte ska missa. Ni kommer också få ta del av en mycket speciell personliga historia. Kvällen till ära kör Startup Grind en fireside-chat där co-director Jonas Almeling intervjuar en hemlig gäst. Under kvällen kommer du att kunna vinna fina priser och vi kommer även lotta ut priser från våra sponsorer. Ingen kommer gå tomhänt från Accelerate night.

Kvällens gäst

Ramona Karlsson, Ramona Motors AB

Rallyföraren Ramona Karlsson, grundare av Ramona Motors AB, gillar fart och utmaningar. Hon har ett yrke som inte så många andra kvinnor skulle välja. Att det är krävande både fysiskt och ekonomsikt skrämmer inte Ramona, som har byggt ett företag runt sitt tävlande och har stora visioner inför framtiden. Ramona Rallying

Kvällens andra gäst

Finnur Sverrisson, Qnekt AB

Finnur har fler års erfarenhet från eventbranchen och såg att det saknades en grym event app på marknaden därför startade han för ett år sen Qnekt en event-app. Hans bolag Qnekt har vuxit snabbt under det första året och tagit in kaptial. Finnur kommer berätta om sin resa och sitt första år med Qnekt. Qnekts Hemsida.

Fireside Chat

Konrad Bergström

Konrad Bergström grundare av Hörlursbolaget Zound Industries International som vuxit med 10.932 procent på tre år. Det gör Zound även till den snabbast växande Gasellen under de fjorton år som Gaselltävlingen har funnits – en Supergasellernas Supergasell.

Under kvällen kommer vi servera mat och dryck och ni kommer kunna vinna fina priser. Ingen kommer gå tomhänt från Accelerate night.

Datum: 2014-04-10
Plats: Audi Forum Show Room, Hamngatan 17, Stockholm

Audibloggen:
Audibloggen ger sin publik en renodlad bild av hur det är att vara ägare till en Audibil beroende på bilmodell. Audibloggen utger sig inte för att vara en sajt som kritiserar och utvärderar utan fokuserar istället på själva resan, de upplevelser och den identiteten som en Audibil ger. Audibloggen vill spegla farten, glädjen, passionen och relationen mellan en bil och dess ägare.

Startup Grind:
Startup Grind är en global startup community skapad för att utbilda, inspirera och koppla ihop entreprenörer. Varje månad arrangeras event i 75+ städer över hela världen där framgångsrika lokala entreprenörer, innovatörer och investerare delar med sig av lärdomar från sin personliga resa.

Startup Grind är en mötesplats där du bygger personliga relationer, hjälps åt att möta utmaningarna i det hårda livet som entreprenör och inspireras av framgångsrika personer. Startup Grind finns idag i Stockholm och kör under våren igång i Göteborg för att under hösten även arrangera möten runt om i Sverige.

KVÄLLENS
Agenda
18:00-18:30  Registrering & Audi demo
18:30-20:30  Mingelmiddag & Scenprogram
20:30-22:00  Eftermingel & Premiärvisning Audi RS4 film


Audi Forum Stockholm:


Comments

comments