Audi Q3 i Åre Dag2

Morgonsoffa

Audi Q3 Dag 2 i Åre börjar med en tidig uppgång med en bilfärd upp till Tottvägen på 470 m.ö.h. och Hyddan som ligger i backen nära VM6:an. I Hyddan väntar en god frukostbuffé med en trevlig morgonsoffa om kommunikation, varumärken och sociala medier med Elisabeth Thand Ringqvist Företagarnas VD, Marina Hansson Åre Chokladfabrik, Anton Johansson från Twingly, Anna Pensar vd för duochjag.com och Stefan Karlsson vd för Holiday Club.

YEoS – Young Entrepreneurs of Sweden är en organisation som bygger nätverk mellan, inspirerar och utvecklar Sveriges ledande entreprenörer under 30 år. YEoS medlemsbas består idag av lite mer än 160 hungriga entreprenörer som alla bygger tillväxtbolag och har väldigt höga ambitioner. Genom att anordna evenemang, träffar och skapa forum online där de tillhandahåller nätverk och bollplank av entreprenörer, investerare och partners är deras ambition att hjälpa talangfulla unga entreprenörer att bli större och få större genomslagskraft som entreprenörer och världsförändrare.

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Deras arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Läs mer om Företagarna och YEoS Skiweek här Företagarna

Åre sjön
Det går att köra gocart och snöskoter på Åresjön. Under v.7-10 så går det att köra Audi S5 på en isbana på Åresjön.

Audi Q3 Åre Hummelliften
Audi finns väl representerat i Åre.

Hummelstugan Åre

Afterski och en fantastisk middag kombinerad av Hummelstugans egna kock, speciellt för oss. Röding och Renstek står på menyn! Läs mer om Hummelstugan här!

Hummelstugan i ÅreMiddag på Hummelstugan

Kvällsåkning i Åre VM8:an

För att komma ner till byn igen så anordnar vi ett fackeltåg. Elljusen möter oss i Olympia backen och vi får en grym kvälls åkning sista vägen ner. Nu snöar det för fullt! Vi ses i morgon.

Text & Bild: Love/Patrik

Comments

comments