Audi Q7 3.0TDI Q


Audi Q7 vilken bil! Av många älskad och några hatad. SUV-stämpeln får man leva med om man väljer en sådan här stor och bra bil. Dock är det enda rätta Audi-valet för flerbarnsfamiljer som behöver sju säten och vill köra Audi. Här får ni extramaterial från när vi testade Audi Q7 till fjällen. I bakgrunden på bilden ovan är det fjällhuset ( www.fjällhuset.se ) som figurerar. Om ni är arkitektoniskt intresserade.

Audi Q7 3.0 TDIAudi Q7 3.0 TDI
Vi ger oss ut i fjällvärden för att se hur bilen beter sig på de riktiga fjällvägarna. Första anhalt blir Walles fjällhotell som är ett av Sveriges högst belägna fjällhotell på 850 m.ö.h.

Audi Q7 3.0 TDIAudi Q7 3.0 TDI
Vi testar hur bilen beter sig med och utan ESP inkopplad. vi märker snabbt att bilen släpper taget lättar när ESP:n är bortkopplad. Se här:

Bilen är utrustad med luftfjädring som är höj och sänkbar. Här demonstrerar vi de olika lägena från det lägsta till det högsta.
Audi Q7 3.0 TDIAudi Q7 3.0 TDI

Så här ser fram- och bakdioderna ut när man öpnnar och låser bilder.

Audi Q7 3.0 TDIAudi Q7 3.0 TDI
Vi beger oss upp på Sverige högst belägna fjällväg Flatruet i minusgrader och snöfall som är på väg in.

Audi Q7 3.0 TDIAudi Q7 3.0 TDI
Det är bara vi i en Audi Q7, en traktor och en pistmaskin som befinner sig på den högt belägna vägen. Dom arbetar med att bygga snövallar så att inte vägen ska snöa igen på nolltid.

Audi Q7 3.0 TDIAudi Q7 3.0 TDI
Bilen är mycket rymlig och går att stuva om nästan hur mycket man vill. En takbox är ett måste för en bil med sju passagerare på väg till fjällen.

Comments

comments