Dags att byta däck

Audibloggen hälsar vintervädret välkommet tillsammans med Däckia. Samtidigt vill vi att du kör säkert och byter till vinterdäck i god tid. Det, för många, slitsamma arbetet kan göras enkelt genom att låta Däckia sköta jobbet.

Det enda du behöver göra är att gå in på däckia.se och gå igenom den enkla och tydliga bokningsprocessen. Du kan enkelt se vilka verkstäder som ligger närmast dig, samt vilka tider som finns tillgängliga för reservation. Sannolikheten att Däckia ligger nära dig är stor, då verkstäderna är spridda över hela Sverige, från Ystad till Kiruna.

Förvaringen är inte heller något problem. Som ny kund hos Däckia får du tillgång till Däckiahotell för enbart 1 krona under första säsongen. Detta är ytterligare en tjänst som erbjuds för att underlätta arbetet för dig som audiägare och samtidigt spara på förvaringsytorna där hemma.

Däckia erbjuder ett lätt och smidigt sätt att byta och förvara däck till ett bra pris, så varför gå igenom den påfrestande ansträngningen som däckbytet ofta innebär. Du får all den professionella hjälp och service som kan behövas, allt på ett och samma ställe.
Vi på Audibloggen önskar dig en fortsatt bekväm resa på vägarna, så besök däckia.se och boka ditt däckskifte idag!

Comments

comments