Porträtt Susannes Audi A3 1.6TDI


Vi fick nys om att en Auditjej som brinner så starkt för varumärket Audi så hon har tatuerat in Audi-texten på sin vänstra fot. Det gillar vi. Vi kände att vi var tvungna att ge oss iväg för att träffa den trevliga tjejen som brinner för Audi och göra ett porträtt.

Lite mer fakta om Susannes bil som är en Audi A3 1.6TDI Sportback från -2010. Den är ibisbitvit och har Proline paktet med mittarmstöd, farhållare och färddator. Hon har även valt till en multifunktionsratt, regnsensorer och Xenonljus. Bilen har den berömda start & stopp funktionen som slår in vid rödljusen.

Audi A3 1.6TDIAudi A3 1.6TDI Xenonljus
Varför gillar du Audi?
Susanne: Det började med att föräldrarna köpte sin första Audi 100 LS -1970 och vi har följt utvecklingen fram till idag, vilket har präglat mitt liv. Idag äger jag min tredje audi på fem år och stormtrivs i Audimiljön. Jag är extra nöjd med designen och funktionerna i bilen.

Audi A3 1.6TDIAudi A3 1.6TDI
Hur upplever du din Audi?
Den är pigg och sportig. Jag får mycket fin respons för att jag äger en så fin Audi. Mycket tack vare att det är en diesel-bil så är den ekonomisk att köra.

Audi A3 1.6TDI backlightsAudi A3 1.6TDI bagageutrymme
Bagage utrymme är generöst för att vara en så liten bil. Det går att fälla baksätet enkelt och då får man genast en stor last yta.

Stolt Audiägare
Ett Audi-minne som Susanne har som vi inte kunde undgå att skriva om följer nedan.
Susanne tog sin dåvarande Audi A3 1.6 bensinare och åkte till en butik, kort därefter när Susanne kommer ut ur butiken så ser hon tre fyra polisbilar med avspärrningar runt parkeringen där hon parkerat bilen. En av poliserna går mot henne, Susanne frågar vad är det som har hänt? och pekar med hela armen på sin bil och befinner sig smått i chock tillstånd. Polisen talar om att en stor istapp hade ramlat ner från hustaket rakt ner på hennes Audi A3 och på två andra bilar. Den stora istappen hade landat rakt ner på förarrutan och innebar glassplitter invändigt och lack och plåt skador. Det hela slutade med att bärgningsbilen fick hämta hennes bil och Audi var schysta med att ställa upp med en Audi A4 2.0 Avant under tiden som bilen var på reparation. Under reparationerna för plåt och lack skadorna fick hon låna sin blivande (nuvarande) Audi A3 1.6TDI och fattade tycke för den med en gång.

Audi TatueringAudiringarna
Under 2010 så växte intresset fram så stort så Susanne valde att tatuera in Audi på sin vänstra fot. Hon börja brinna så stark för varumärket Audi och kunde identifiera sig med varumärket som har funnits med i hela hennes liv. Jag kände mig trygg med Audi som varumärke med tanke på dess 100 åriga historia.

Comments

comments